Popjunkien

Alla bara klagar på det men I Love Debenhams

Det kan vara mina Debenhams-fynd från igår som gör mig misstänkt ointresserad av Stella idag. Insåg att klockan plötsligt var 10.30 och att jag inte är i närheten av ett H&M. Men jag har ju i ärlighetens namn inte varit särskilt delaktig i masshysterin ens inför dagen D.

Nöjer mig med att sitta här och klappa på mitt fantastiska broderade bälte från igår och den reblogröna tyllkjolen som jag spanat på hela hösten. Vem som helst förstår ju att det var köpvarning när DEN kjolen inte bara var nedsatt utan även omfattades av 25%-rabatten. Erbjudandet från igår kväll gäller även idag: alla Debenhams-varuhus i världen har Mega Day* med 25% på kläder och 15% på smink.

*Både jag och kassörskan himlade med ögonen när varuhusets VD sa att det bara var att browsra igenom varuhuset och shoppa loss.

Update
Jag är så glad att jag inte var på Stella-grejen. Det verkar ju ha varit exakt hur hysteriskt som helst, värre än värsta Harry Potter-släppet. Och ve och fasa om man skulle råka hamna på en sån här bild med girig blick och halvöppen hyenamun där man irrar omkring med en alldeles för liten Stella-top i näven.

(Bilden kommer från den här artikeln i DN).

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Alla bara klagar på det men I Love Debenhams

  1. anna skriver:

    en kollega till mej hade vart där på morgonen och kunde intyga att det var krig. de hade rusat in o bara rafsat ihop allt det hittat o rusat till provrummen.
    i vild panik. stackars svenskar, utsvultna på märkeskläder.

  2. Respectfully Yours skriver:

    Jag gick istället in på Debenhamns på väg till jobbet och browsade så jag var alldeles svettig när jag väl var framme vid jobbet med en stor knallgul kasse fylld med fynd. En kjol, två blusar och en super super snygg kofta i all hast och såååå mycket snyggt jag varken hann eller hade råd att plocka från hängarna (trots Debenhams Mega Day med allt till 25% rabatt). I like Debenhams! Speciellt underkläder/pyjamas avd. är värt ett besök. Där kan man verkligen fynda på rean.

Kommentera