Popjunkien

Kära Bullen

Hej Martin och Cissi,

Jag har ett problem: jag har börjat följa Efterlyst i TV3. Jag tittar varje vecka och börjar känna igen offer och gärningsmän. Jag tycker att de case som handlar om rån är tråkiga medan autentiska inspelade samtal från brott som äger rum är skitläskiga och engagerande.

Jag kan numret till tipstelefonen utantill och jag skrattar åt Hasse Aros och Leif GW Perssons jargong. Igår sa jag till och med till min syster att jag inte hann prata för att jag var tvungen att höra Leif GW:s svar på SMS-frågorna.

Vad ska jag göra? Bör jag flytta ut i förorten och köpa en polisradio?

Är det här normalt? Snälla svara, jag mår verkligen dåligt.

Häls. vilsen 27-åring

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Kära Bullen

  1. Em skriver:

    Haha! Det hade kunnat vara jag som skrev det där… (Fast det är inget att skratta åt, det är jävligt nördigt.)

  2. Joa skriver:

    Det liknar ju min fascination för blåljus. Jag vill följa efter alla blåljus jag ser och hör.

  3. pg skriver:

    dubord i alla fall ta de lungt för bor man i stockholm så är man född stersad å det blir värre å väre.jag har själ bott i stockholm å jobbat är i många år.men sen ag flyttat ut på landet så har jag fått en annan syn på livet. inte alls lika stesad längre det är lite lungnare miljö på landet så mitt råd till dig är flytta ut på landet de är värt att offra ca en timmes resa till stan om man jobbar eller bara skall gå på bio eller käka gott……hade ra å lycka till med ditt val……….gp

Kommentera