Popjunkien

Klart i natt: Popjunkien ska inte gå på fotbollsgalan

Jag blir förvånad över att tidningars nöjessidor tar in notiser som denna: Madonna nobbar fotbollsgalan. Flera morgontidningar skrev om det också, t ex Stockholm City. Och jag tycker verkligen inte att det är en nyhet.

”Madonna kommer till fotbollsgalan” – det är en nyhet. Att de har varit i förhandling men att hon sedan tackat nej – är det inte. Denna energi och detta spaltutrymme hade ju i stället kunnat ges åt någon annan nöjesbevakning. Den är ju redan så eftersatt som det är, synd.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Klart i natt: Popjunkien ska inte gå på fotbollsgalan

 1. malte skriver:

  det är väl en nyhet på det sättet att tidningarna faktiskt lovade för nån vecka sen att hon SKULLE komma? vilket hon alltså nu inte gör…

 2. m skriver:

  Men det är ju stor, stor humor. Vem trodde på allvar att Madonna skulle dyka upp i Sverige för en… FOTBOLLSGALA?! Herregud. Det går inte att föreställa sig ens hur de skulle ha presenterat henne. ”En som är glad att Gunnar Heidar Thorvaldsson blev skyttekung i årets allsvenska är – MAAAAAAADONNA!”
  Och sen kissar presentatörerna på sig.

 3. carreca skriver:

  Annars tycker jag att nyheten om två cheerleaders och deras sexuella äventyr på en restaurangtoalett, är en strålande icke-nyhet. Den toppade Expressens förstasida ett tag här om dagen.
  http://www.expressen.se/index.jsp?a=466919

Kommentera