Popjunkien

Spaghetti genom korv

Från det ena till det andra så bad Alexandra om tips på mat till en liten matvägrare och jag kom direkt att tänka på spaghetti genom korv. Såg det första gången hos Johanna och som den sjuttiotalistnostalgiker jag är gjorde jag det redan dagen efter.

Barnen i vanlig ordning rätt oimponerade av sånt som jag själv tycker är coolt (så som det är med barn till sjuttiotalistföräldrar), men jag fick åtminstone äta rolig middag själv den kvällen.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Spaghetti genom korv

  1. Alexandra skriver:

    Ska imponera barnen med spagetti genom korv till lunch i morgon!

  2. Lisa skriver:

    Vilken smart idé! Borde vara perfekt att få ungarna att pyssla fram själva också. Kör man tomatspaghetti kan man få det att se ut som bläckfiskar

Kommentera