Popjunkien

Plankan i procent

Uppochhoppa startar en plankan-utmaning som går ut på att förbättra sitt eget resultat på en månad. Den med bästa procentuella utvecklingen vinner. Det tycker jag var ett kul initiativ, det är ju just de där egna förbättringarna som är mest relevanta och sjukt fascinerande. För det går ju snabbt.

Vid sista testet innan jul stod jag mer än 400% längre än vid det första testet i höstas. Under våren vill jag fortsätta utvecklas, eller åtminstone inte stagnera. Work those abs osv.

Dock är startsträckan lite längre nu eftersom jag latat bort hela julledigheten. Jag har visserligen varit lite sjuk, men jag drabbades också av den klassiska vara-på-landet-koman i kombination med det-är-jullov-jag-blir-jättelatman.

Men på tisdag är det slut på latmansfasonerna kan jag lova – för då är tränaren från den första bootcampen tillbaka. Samme man som fick mig att – med datorväskan på ryggen – krypa uppför en backe i Årstaviken en mörk och snöregnig kväll i november.

”Kul” det ska bli.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera