Popjunkien

Styleby Jocke Berg

Klickade hem senaste Styleby och scrollade girigt igenom reportaget om Jocke Bergs garderob.

Jag gillar det av flera anledningar: dels den kreativa lösningen med fotograferingen. Andra spännande personer i Jockes kläder! Dels det alldeles helt uppåt väggarna fascinerande faktan om själva garderoben. Antalet skinnjackor! De summor och den tid som lagts på att bygga upp garderoben!

Jag tycker tidningen är allra bäst när de vågar gå längre från Elin Kling än de gjorde i början. Alltså I love her men hennes vardag kan man ju läsa om på hundra andra ställen. Men när de gör sådana unika reportage som det här med Berg, eller det fan-ta-sti-ska med Marie Fredriksson för ett tag sedan, så känns det helt självklart att fortsätta köpa fler nummer.

(jag gissar att Fredriksson och Berg ligger ganska långt ifrån tidningens tänkta målgrupp, men den här 34-åringen tackar och tar emot).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera