Popjunkien

För rockrävar och popsnören

För den som gillar både popjunk och träning kommer här två tips som jag fått av min vän, kollega och ständiga inpirationskälla Cissi.

Bloggen ROCK’N'ROLLRUNNING. Jag hämtar all min inspiration från coola kvinnor i medievärlden. Så som nyfrälst tränis läser jag gärna om rockiga reklammammor som springer till och från jobbet i coola kläder. RNRR-Tove gör även chin-ups som en gud. Tänker ibland att det borde bli mitt 2013-projekt, att klara av att lyfta mig själv. Vi övar på det varje vecka på träningen.

Och för att fortsätta på coolspåret. Jag har fått tillåtelse att dela Cissis grymma springlista för oss gamla indierävar. Ett utfallssteg i rätt riktning för de som snöat in lite för mycket på David Guetta-osande hitlistor. (Ja, jag tittar på mig själv).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera