Popjunkien

Project Runway SE: juryn

Borde jag kanske skriva någon rad om juryn i svenska Project Runway? Jag uttryckte ju lite förhoppningar om den för några veckor sedan.

Och nu vet vi vilka som ingår i det som Sofi Fahrman kallar sitt dream team. De fasta jurymedlemmarna är Rosanna Mariano och Marcel Marongiu. Som designernas mentor ser vi Rohdi Heintz! DET var ju ett spännande val på riktigt – ett oprövat kort mediemässigt men med den perfeka sakkunskapen.

På papperet tycker jag alla tre är intressanta personer. Tillsammans borde de kunna bidra med precis det som förväntas av dem: att bedöma med tränade modeögon och ge konstruktiv feedback medelst krassa kommentarer. De ska ju inte imitera, men får man hoppas på lite Michael Kors-iness hos någon av dem?

I höst får vi se om de lyckas!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera