Popjunkien

Hej sommarlov, hej Barcelona

Årets semester känns som en av de bästa på flera år. Och då är det ändå flera veckor kvar! Intensiva barndagar så klart, men även mer tid på tu man hand än vi haft på många år. Solstolar, konserter, champagnekvällar och middagssovning. Fy fan så gött.

Första barnfria resan gick till Barcelona, och vi, vi gick all in.

Lata dagar vid poolen (men den här bilden ska alltså visa upp fågeln där till vänster, inte folket i poolen):

Sträckläsning av böcker. The Other hand av Chris Cleave var uppbyggd så annorlunda att jag bums beställde hans andra böcker. Just den här var så tankeväckande som den har omskrivits, även om jag hade stora problem med luckorna i sannolikheten. Men bästa semesterboken hittills är ändå A visit från the Goon Squad – den slog an en känsla hos mig som jag haft hela våren. Läs!

Vi spenderade nästan all tid på hotellet tillsammans med amerikanska kryssningspensionärer och engelska festivalbesökare. Antingen i lobbyn (bilden) eller någon av de två poolerna. Mmm… poolerna.

Anna hade gett oss en fantastisk guide till stan och varje gång vi försökte improvisera utanför den blev det knas. Här har vi just räddat oss själva från en massa turisthak och druckit champagne på finbar. Jag ser likblek ut, men jag är faktiskt lite brun för första gången sen Australien 2010. Har jobbat målmedvetet och koncentrerat, med hög SPF så klart.

Här skulle det kunna vara en bild på hur lite jag shoppat:

För jag köpte ingenting utöver mat och alkohol. Ganska nytt för mig – en storstadssemester utan spring i affärer – men jag hade varken tid eller lust.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera