Popjunkien

En vecka senare

Nu är det prick en vecka sedan jag fick infallet att måla vårt sovrum i samma färg som hemma hos Carrie i Homeland och Carrie i Sex and the city. Och prick en timme sedan vi flyttade tillbaka alla grejer in i det nu nymålade rummet.

Om jag är nöjd? Så jävla.

Nu saknas bara lite teknisk utrustning för att göra rummet till en sambandscentral värdig en CIA-agent. I’m on it!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till En vecka senare

 1. Johanna skriver:

  Men gööööva schnöggt!! Vad heter färgen? Letar efter en bra Ron Swanson-blå själv..

 2. Rebecca (admin) skriver:

  Tack!

  Den exaka brytningen är NCS S 3010-R90B och det visade sig i kvällens Homeland att den har mindre grönt i sig än hennes vägg, men jag är nöjd ändå. Kommer funka utmärkt med min målbild: svarta ramar med vita passepartouter.

 3. Vendela skriver:

  Hejsan,
  vad kul att vilja spontanmåla. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling, en julpyntstävling och en badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

Kommentera