Popjunkien

Carriefärgen

Två veckor i rad har jag mmm:at över den färg som Carrie i Homeland har på väggarna i sin lägenhet. Rummen går i olika nyanser av blågrått och vardagsrummet är finast. Blå är egentligen min hatfärg men den här nyansen lyckas vara både lugnande och edgy i ett och samma penseldrag. Mörk bild här:

Och medan jag tv-twittrade om detta igår slog det mig varför jag både känner igen färgen och tycker så mycket om den. Det är ju samma som hemma hos en annan Carrie, nämligen Bradshaw i Sex and the city!

Enligt uppgift på Twitter heter nyansen Gustaviansk blå och nu är det jag som hämtar hem färgprover.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Carriefärgen

  1. Bondhustrun skriver:

    Ha! Jag också! Överlag är det schyssta matta väggar överallt i den serien, även hemma hos Brody är det ju snyggt och milt och vilsamt, liksom.

    Tack för att du googlade så slapp jag!

  2. Rebecca (admin) skriver:

    det slutade med brytningen NCS S 3010-R90B som nog ärligen är lite blåare än hos Carrie Bradshaw men ungefär samma som hos andra Carrie.

    Håller med om allt annat också är tjusigt i Homeland. Ska hämta mer inspi i kvällens program!

Kommentera