Popjunkien

Biljetten

Ett stort tack till er som tog er tid att mejla om biljetterna till Ryan Adams. Det var verkligen jobbigt att behöva välja någon bland flera fina mejl. Så även om jag nu är jätteglad för den här personens skull, har jag också lite ont i magen för att ni andra kommer bli besvikna.

Nåväl. Jag fastnade direkt för det här mejlet:

Jag har nyligen gift mig och fått mitt andra barn och livet spinner på i slentrian. Dessutom har jag förlorat musiken totalt. Förr levde och andades jag musik, nu visste jag inte ens att Ryan Adams skulle komma till stan! Jag älskade honom förr, och har svårt att tro att jag inte skulle göra det nu också. Önskar få uppleva en lika magisk kväll som när jag såg honom i Annexet för vad som måste vara snart tio år sedan.

En av mina starkaste föräldraåsikter är den att är att man måste fortsätta värna om sina egna intressen. Som mamma ska man absolut inte göra avkall på sig själv samma stund som man får barn. Därför skickar jag nu iväg S. på konsert. För att hon ska leva och andas musik igen och, förhoppningsvis, få en magisk kväll.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Biljetten

  1. Susanna skriver:

    Det VAR underbart. Tusen och åter tusen tack!

Kommentera