Popjunkien

Du kan få mina biljetter till Ryan Adams

Jag orkar inte berätta hela historien om hur jag råkade köpa biljetter till en konsert i Göteborg utan en enda tanke på att jag rent praktiskt skulle kunna ta mig dit. Den korta versionen är i alla fall att jag ofta slentrianmässigt köper 2 st biljetter till konserter som jag ska gå på, och först i efterhand bestämmer mig med vem jag ska gå. Och att Josefin made me do it.

Nu är det i alla fall så att jag har 2 st biljetter till Ryan Adams på Konserthuset i Göteborg nu på tisdag. Rad 22.

Jag har försökt sälja dem andra hand utan att någon har nappat. Flera har sagt att de gärna går men inte har barnvakt eller råd. Men vi kan ju inte ha två tomma stolar på en RYANKONSERT för fasen.

Så.

Nu skänker jag de här biljetterna till någon helt utan kostnad. Mitt enda motkrav är att du på hedersord lovar att du går. Så kan du kanske använda den insparade slanten till att betala en barnvakt eller köpa en tågbiljett ner till Göteborg.

Mejla en anledning till mig på rebecca . crusoe @ gmail . com så kanske det blir just du. Det är inte först till kvarn, jag vill ge flera en chans att höra av sig.

Uppdatering: ni som mejlat, fy fasen vad fina ni är! Det här kommer bli svårt och nu har jag ont i magen för att jag inte kan ge er alla en biljett. Beslut fattas innan helgen är slut <3

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Du kan få mina biljetter till Ryan Adams

 1. Hanna La skriver:

  Mockla den som får’om!

 2. Johanna skriver:

  Men fy farao vad snällt. Jag bor ju svinnära konserthuset i Göteborg och borde ju således slänga mig på mailen. Men måste dock dubbelkolla att jag verkligen kan på tisdag innan jag gör det. Tror ev att jag inte kan.

  Hoppas du hittar någon bra att ge dem till, och att du känner dig snäll i ett år framöver, för det förtjänar du ju verkligen efter det här.

 3. sigurd89 skriver:

  Grymt medryckande artikel

 4. Hyperintressant skriver:

  Super spännande inlägg

Kommentera