Popjunkien

Big Brother tillbaka

Big Brother kommer tillbaka i TV4 och har jag längtat efter detta? Svar: ja!

Och allra mest hoppas jag på att Big Brother här ska bli som det var i England, såndär måste-se-tv som alla pratar om. Som Robinson var de första åren.

Jag har många Big Brother-minnen men en sak jag brukar tänka på då och då är det faktum att det under de första säsongerna jag följde (2002 och 2003) inte fanns playkanaler eller knappt ens nätsnack utöver trådarna på alltomtv. Man var hänvisad till repriserna om man hade missat.

Det fanns någon tjänst där man kunde se nattkamerorna uppdatera stillbilder, eller hur var det? Påminn mig. Jag har bara ett vagt minne av att man kunde se icke-rörligt nästan-live på nån webbadress som var jättelång. Och via en köpekanal kunde man se oredigerat, stämmer det?

Och… så fick vi gå barfota i snön till skolan, 13 kilometer enkel väg. Till mat fick vi vatten och bröd och på söndagarna var det strängt förbjudet att leka.

Här är allt jag skrivit om Big Brother genom åren.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera