Popjunkien

En klänning

Jag skriver som vanligt tusen inlägg som jag inte postar. När jag inte jobbar är jag med min bebis, stökar hemma, planerar resan till Australien. Och shoppar tydligen lite igen. Jag anar ljuset i tunneln gällande min eftergraviditetenkris och som vanligt har jag väl haft lite för bråttom. Min bebis är ju bara fem månader, för sjutton.

Den här klänningen ser inte mycket ut för världen på en provdocka. Men OJ vad fin den är live. Jag tänkte inviga den i samband med ett rätt dressy möte jag ska på nu på onsdag.

Möten ja. Måste förbereda jobbveckan nu, hej!

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till En klänning

 1. aino skriver:

  Like…

 2. C skriver:

  Apsnygg! Var kommer den ifrån?

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Filippa K!

 4. Miss Muffin skriver:

  Men den är ju så otroligt snygg så att jag måste ha en! Ska bara gå använda alla kläderna i min garderob först.

Kommentera