Popjunkien

”I was ninety-nine point nine percent sure I was dreaming”

Just nu svämmar mitt hjärta över av alla vackra twilighters som längtar efter New Moon. Till exempel den här tjejen som vann en fantävling och kommer få åka på galapremiären i LA på måndag.

Jag har inte direkt längtat efter filmen eftersom den enligt mig är den svagaste av böckerna (jag måste skriva del 4 i min vampyrföljetong). Det här hänger givetvis ihop med att jag är superdedikerad Team Edward. Och har ni läst boken förstår ni min tveksamhet.

Men alla vackra twilighters vi följt hela veckan, och alla youtube-klipp jag kollat på, och bilderna på Rob och Kristen hand i hand, Elle-Marias smarta följetong. Nu jävlar längtar jag också jättemycket!

För att inte tala om SEN DÅ. 30 juni 2010 kommer del 3, Eclipse, den bästabästa av böckerna.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till ”I was ninety-nine point nine percent sure I was dreaming”

  1. Ylva skriver:

    Är fruktansvärt peppad, men samtidigt lite skeptisk p.g.a. Edwards frånvaro.. Men min tro är att de förkortar den mellanperioden grovt – den biten som kändes seg i boken och lägger krutet på avslutningen!

    Twilight är ett av de fallen jag gärna ser att de gör om boken lite – tänker framförallt på sista boken förstås, men jag gillade verkligen förändringarna i första- Mindre prat mer romantik liksom.

Kommentera