Popjunkien

Min önskelista

Det strömmar in läsarbrev som alla undrar samma sak: vad önskar du dig i födelsedagspresent? Eftersom min trettioårsdag knappt ens hände pga flytt och sjukdom tänker jag gå all in när jag om två veckor fyller 31.

Därför önskar jag mig:

1. En likadan skivspelare som Dr House har. En nätt sak med träfärgad botten som ska stå ovanpå vårt nypimpade tv-skåp. Om ni tycker det är för pricey kan jag tänka mig en mer klassisk variant.

2. En svart läderbag/weekendväska. Jag reser ofta 1-2 dagar i jobbet och vill ha ett snyggare och mindre alternativ än kabinväskan. Liten nog att slippa checka in när man flyger, stor nog att rymma både dator och 1 st ombyte inklusive skor. Tänk Pippis kappsäck men med både handtag och axelrem. Nystil.se har flera fina!

3. En Ergorapido. Nu börjar den halvårslånga grussäsongen och jag vill ha något som man snabbt kan dammsuga upp barnet med när man kommer hem från dagis. Allra helst knallgrön (förstås) men de finns bara som begagnade på Blocket. Köps den till nypris kan jag tänka mig den som heter Pastel Green.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Min önskelista

 1. Hanna skriver:

  Vi tänkte köpa en sån där sugis men killen på Elgiganten (vi gick i parallellklass, därav insidern) berättade att batteritiden är typ tre minuter.

 2. Agent586 skriver:

  ICA Maxi i Lindhagen har sålt Ergorapidos för 995:- senaste månaden. Vi har köpt en att enbart ha i köket. Används typ tre gånger om dagen mot smulhuliganerna!

 3. Anna skriver:

  Nehejdu, du vill inte ha en Ergorapido. Helt värdelös är den. Möjligtvis skulle du kunna suga upp några gruskorn när den är helt laddad, men sedan suger den verkligen (inte). Been there, done that, liksom. Köp inte!

 4. Mr X skriver:

  Akta dig för Granits väskor. Usel kvalité.

 5. annalin skriver:

  Om du ändå vill ha en Ergorapido och den fortf kostar 995:- på Ica Maxi Lindhagen så kan jag kila in o köpa en t dig, jag bor rätt nära. fast de var svagt guldfärgade vill jag minnas.

  Men jag har också hört att de inte suger så starkt, vilket säkert beror på 3 minuters batteritiden. Så då undrar jag om det finns nån inside information om någon annan, typ prick likadan BRA minidammsugare. För man är ju ute efter den (sug-)funktionen, men då vill man ju att just den enda funktionen ska vara bra, eller hur…

Kommentera