Popjunkien

Rapport från Europe Music Awards

Sitter i en hotellobby och jobbar. Har varit i Liverpool hela dagen och har hittills hunnit med diverse mediekontakter och en lång presskonferens. Vi har dessutom råkat lura i en taxichaufför att vi var ett känt tjejband från Sverige. Lunch fick jag inte äta på Pret, jag blev nedröstad som vanligt när det gäller smörgåsar till lunch. Jag skulle kunna leva på olika typer av mackor men det är jag ju tyvärr rätt ensam om.

Nåväl. Det här inlägget skulle handla om Perez Hilton. För på dagens presskonferens var han den självklart lysande stjärnan. Synligt nedbantad (”I wanna get laid”) och på skojfriskt humör underhöll han alla så han nästan överglänste galans värd Katy Perry. Jag hade så roligt att jag antecknade.

”Good day for Obama, bad day for the gays. It’s raining on my parade!” apropå att Kalifornien sannolikt röstat fram ett förbud mot gaybröllop.

”But Katy has 12 outfits. As she should – she has a real vagina” apropå att han själv har tre olika outfits för kvällen, alla med brittiskt tema.

”I want to make it on to the worst dressed list”

”You know who you look like a bit? You look like Mischa Barton but actually cute” - till en tysk journalist som han tyckte var snygg.

”I want to ask Kanye what it feels like to be the second most famous black person from Chicago” – apropå vad han ska prata med kändisarna om på backstageområdet.

Galan sänds på MTV kl 21.00 i morgon. På www.mtvema.com kan man livefölja Perez Hiltons reportage från röda mattan och backstage från kl 19.30.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Rapport från Europe Music Awards

  1. Malin skriver:

    Jag har verkligen tänkt på det där att Perez måste ha gått ner asmycket i vikt på sistone – han ser ju i princip urfräsch ut. Fab att liksom träffa superbloggaren! Ha det super i Liverpool nu. (Läste i lilla Kenzas mtv-blogg också – vilket genidrag att ta med henne – både värsta drömmen för en tonåring att följa med plus att alla hennes tusentals läsare får följa med!)

Kommentera