Popjunkien

Så här var mitt EMA, del 1

Jag vaknade förkyld (igen) men den här gången kanske det inte är så konstigt. Jag har jobbat non-stop hela veckan och snittat fyra timmars sömn per natt. Men oh boy att det var värt det.

Ett av mina stora missions under veckan var att vår bloggkorrespondent Kenza skulle få träffa sina största idoler Tokio Hotel. Och det gjorde hon också – tre gånger! Hon får berätta om det själv först, sen ska jag skriva lite om bakomkulissernajobbet för att det skulle klaffa.

Att vara med om en sån här produktion är verkligen häftigt. Det är så ofattbart stort, så mycket folk, så mycket viktiga detaljer. Själva galan fick jag se på tv i pressrummet vilket är helt självklart när man jobbar med sånt jag gör. Men det grämde mig lite då och då, mest under The Killers coola framträdande.

Några personliga minnen från EMA-veckan:

Jag eskorterade kändisarna nerför röda mattan. För att hjälpa dem framåt, hjälpa journalisterna att få sina intervjuer. Jag lotsade allt från vinnarna i MTV Grekland och MTV Arabia till lite mer kända kändisar som Tokio Hotel dårå. Men mer om dem sen som sagt.

Jag kliver på Anastacias klänning. Precis när röda mattan-utroparen säger ”välkommen Anastacia” och hon ska ta steget ut i fotoblixtarna. Hon kommer ingenstans, för där står jag på hennes paljettbeströdda släp. Hennes manager eller liknande bara ”can you PLEASE get off her dress?”

Röda mattan var ju helt absurd (och varm, fattar inte att Perez behöll sin dunväst på hela tiden) men eftersom jag är som jag är var jag nästan mest imponerad av att se Edith Bowman på nära håll. Över huvud taget många engelska popjunkiefavoriter på plats, jag försökte glo snyggt.

Kenza, jag och Niklas från P3 är på väg in på hotell Malmaison för att träffa Neverstore. På samma hotell bor massor av stjärnor visar det sig, bland annat Tokio Hotel. Precis när vi är på väg in kommer Sugababes. Keisha stannar upp och tittar på Kenza och bara ”you are adorable”.

Lite senare fattar jag att paparazzisarna tror att Kenza är en artist och jag kanske managern eller nåt. Jag försöker se myndig ut.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Så här var mitt EMA, del 1

  1. Olle skriver:

    Hahahaha! I princip hela det här inlägget är bara Hahahaha!

  2. annalin skriver:

    Jag tror jag har vad du behöver. Detta är bara till dig (eller, du får första tjing iallafall.)
    http://annasoundtrack.blogspot.com/2008/11/det-bor-en-talangscout-i-mig.html

Kommentera