Popjunkien

Geraldine snurrar just nu på MTV

När man jobbar med PR är en del av jobbet att se över vad tidningar och nätsajter skriver om ens varumärken varje dag. Därför får vi dagligen en massa pressklipp i just det syftet. Dyra sådana, de kostar ca 30 kr styck. Vissa är mer relevanta än andra och på det här stället får vi långt fler pressklipp än vi kan tillgodogöra oss. Särskilt jämfört med tiden som PR-konsult när man ibland var tvungen att stånga sig blodig för ett endaste litet omnämnande på Webfinanser (som klistrar in pressmeddelanden rakt av).

Därför brukar vi ibland skoja om pressklippen som säger ”XX:s video snurrar just nu på MTV” eftersom de oftast inte har någon relevans för oss. Men just nu är jag så satans glad över en musikvideo som just snurrarMTV hela dagarna. Nämligen Glasvegas ”Geraldine”. Den bästa låten på skivan och jag vill aldrig sluta tjejlyssna.

Kolla videon här eller lyssna på en akustisk version på deras Myspace.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Geraldine snurrar just nu på MTV

 1. Johanna skriver:

  Jag tjejlyssnar också på den! I nanon, på Spotify – all over the place! Jag tror jag snittar någonstans runt 10 ggr per dag.

 2. Kollegan skriver:

  Haha, ja nu passar det. Snurrigt! Ha det bäst

 3. Mia skriver:

  Tjejlyssnar är ett beskrivande ord. Har lyssnat på låten omochomigen sedan i en vecka. Tack för senast!

 4. Rebecca (admin) skriver:

  Tjejlyssnar är ju så bra, men snart känner jag att det är dags för en undersökning om hur killar lyssnar. Sitta på pojkrummet och lyssna på spyhög trance i dyra högtalare? Inga specifika låtar utan bara en jämn ljudmassa?

  Mia: tack själv!

 5. Hanna skriver:

  Jag vet, tjejlyssningens finaste låt.

Kommentera