Popjunkien

Årets allsångsrapport

Vi kom dit kanske elva eller nåt och köade i fem minuter och sen var vi inne. Under tiden kunde vi kolla på det snygga 08-fyrverkeriet som Fredrik fångade så här stiligt på bild.

Vilket eventuellt betyder att jag överdriven vikten av att allsångsköa. Det var tydligen likadant förra veckan, visserligen lång kö innan dörrarna öppnade men sen långt ifrån fullt där inne.

Gästartist var Britta Persson som körde sin egen låt Cliffhanger och sedan valde Instant repeter 99 som allsångslåt. Årets låthäfte är för övrigt jättebra, äntligen är den där hemska Happy Mondays-låten borta t ex. Men fortfarande skitlite tjejlåtar med. Fast ja, jag fick sjunga den Säkert-låt jag gissade på häromsistens.

Men hur KAN de frestas med ”Jag är en vampyr” i häftet och sen inte spela den? Min teori är att Markus Krunegård dyker upp som gäst senare och de spar den till dess. Så då kanske jag går igen på fredag då.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Årets allsångsrapport

 1. kicks. skriver:

  men åååååååååh, jag vill ju också sjunga säkert-låt! borde jag gå? orkar man utan rosé i blodet?

 2. Hanna skriver:

  What, inte fullt förra veckan? Jooo. Kö långt upp på bron mot Slussen och smäckfullt ju?

  Jag satsar på den 22:a igen :)

 3. Bisonfredrik skriver:

  Filmklipp från Life on mars. Jag tycker det fångade kvällen ganska bra: http://www.youtube.com/watch?v=RZJXg154Plc

 4. Johanna skriver:

  Hanna: kön var toklång tidigt förra fredagen men runt 23-tiden var det inte mer än knappa 10 minuters köande för att komma in. Undertecknad gjorde långa kön men stod sedan på uteserveringen och kollade när Karin och Tove gjorde korta.

Kommentera