Popjunkien

Kvällens stylingproblem

Den här kvällen bjuder på så mycket kul. Jag är nyfiken på Go08-arrangemangen, dansgolvet vid Stureplan och konserterna på Medis. Och så kanske Allsången på klassiska Debaser, det är fjärde året jag ställer mig i mastodontkön för att få skråla och hoppas på att hemliga gästen är någon bra.

Men. Vädret (som jag egentligen älskar) ställer till det för mig. Chartersolbrända ben kräver kort kjol och kort kjol kräver höga klackar. Men jag har regnsumpat minst ett par skor i Debaser-kö och är inte sugen på att göra det igen.

Vad ska ni ha på fötterna ikväll?

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Kvällens stylingproblem

  1. Tove skriver:

    Igår hade jag inget mer på fötterna än strumpor eftersom jag var hemma med barnen men ikväll ska jag ha mina mossgröna bröllopsskor till svart klänning och svarta strumpbyxor alternativt svarta pumps till samma klänning men rosa strumpbyxor!

  2. Rebecca (admin) skriver:

    det roliga är att säkert fem personer frågade mig hur det gått med skovalet haha. Lösningen: extraskor, jag bytte efter förfesten. Och så regnade det inte ens, behövde inte förstöra fina 10 cm-platåerna.

    men nu måste jag ju bestämma kvällens skor, när du ska vara sådär stilig måste jag ju matcha

Kommentera