Popjunkien

Jag hulkgråter varje gång

Två av de starkaste Sex and the city-scenerna enligt mig, båda från säsong 6. Bölar varje gång:

1. Samantha bedrar Smith och han sitter och väntar på henne. ”Jag ville bara se till att du kom hem ordentligt”. Yyyl.
2. När Smith rakar av sig håret för att stödja cancersjuka Samantha. Wuäää.

Har ni sett filmen än? Jag håller mig mycket målmedvetet undan. Tänkte se den på bio i sommar, tajmat med Fashios födelsedag.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Jag hulkgråter varje gång

 1. saom skriver:

  Jag är en sucker för sista avsnittet, när Carrie kommer hem igen. Återföreningen när hon kommer in på fiket där dom andra tre sitter… Det är så klyschigt men jag faller som en fura. Grååååt.

  Det är fint när hon ringer hem också, och berättar att hon tappat halsbandet, och är alldeles förtvivlad för att ingen förstår henne i Paris.

 2. Sandrina skriver:

  Jag får ont i hjärtat och storbölar varje gång jag ser scenen efter Big’s hjärtoperation och de är på hotellrummet.. När han öppnar upp sitt hjärta för henne och är exakt sådan som vi vet att han kan vara, bara för att bara morgonen efter återigen bli den gamla vanliga Big. Instägd och kall.

  Hua, ryser bara av tanken på den scenen.

 3. Jenny skriver:

  Åh, den hade premiär igår men flyger till Göteborg ikväll, var därför tvungen att packa hela gårkvällen och jag har dessutom fått strikta order från fästmannen att inte se den när jag är hemma, han vill se den med mig. Älskar att han tycker om SATC! Jag hade ju tänkt springa förbi Leicester Square när det var kändispremiär för några veckor sedan för att se tjejerna i verkligheten men hade migrän den dagen så fick sluta tidigt och åka hem. Istället har jag kollat igenom tre säsonger sedan dess som för att ladda inför filmen. Så fort jag är tillbaks i London är det biodags! Längtar! Min favvoscen måste vara när Big sjunger på den där restaurangen eller när Steve börjar lipa för att Miranda vill döpa deras son till Brady men det finns så många fler jag inte kan komma på.

 4. 30-nånting skriver:

  Åh, jag älskar alla scener som porträtterar deras vänskap. När Samantha dyker upp på Mirandas mammas begravning och när Carrie kommer hem från Paris och det finns säkert en massa sådana scener som jag inte kommer ihåg just nu.

  En annan fin scen är när Miranda badar Steves mamma.

 5. Tove skriver:

  Jag älskar scenen när Miranda gifter sig och Samantha på mottagningen berättar att hon har cancer.
  Men scenen när Smith väntar på Samantha utanför hissen är fin, men jag tycker nästan mer om den innan, när han bara : ”får jag följa med?” och hon dumpar honom. Det är en sån nerv där. Det gör ont!
  Bästa scenen är dock när Carrie kommer hem från Paris och in på kaféet och Miranda bara skriker rakt ut! Då sprutar tårarna på mig!

Kommentera