Popjunkien

Mats och Bokhora på PUB

Ikväll missar jag inte samtalet mellan Mats Strandberg och bokhororna på PUB. Kolla bara:

”Bokhororna och Mats hade tänkt prata om popkulturella referenser i litteratur, 90-tal, finlitteratur versus fullitteratur, gayskildringar i modern svensk litteratur och så kanske lite om hur TV-serier för många blivit den nya fiktionen, ett alternativ till litteratur, och hur man som författare kan arbeta in det där i sina verk”

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Mats och Bokhora på PUB

 1. Magnus skriver:

  Ännu en anledning till varför jag kanske borde ha bosatt mig i Stockholm trots allt.

  Jag skulle bli glad om du agerade på detta:
  http://papamagnus.wordpress.com/2008/05/14/magnus-pros-et-cons/

 2. Rebecca (admin) skriver:

  det var jättejättebra!

  ska fundera om jag kan bidra till den där utmaningen, tycker den är mkt svår

 3. Magnus skriver:

  Ja, det är lite tufft om man ska svara helt uppriktigt.

  Jag väntar med spänning!

Kommentera