Popjunkien

AJ McLean – illusionisten

Det sitter affischer på stan. Den näst fulaste i Backstreet Boys gör solokarriär och ska spela här inom kort. AJ McLean är han som vill vara den tuffe, han med tatueringarna och getskägget. Han med knarket.

Men affischen då. Hårväxten i kombination med den mystiskt blå bakgrunden gör att åtminstone mina tankar vandrar åt ett annat håll än solosång från pojkbandsartist. För varje gång jag ser affischen tänker jag ”där är den där trollkarlen”. AJ McLeans sololook utstrålar en stor dos illusionist.

AJ McLean

(Den fulaste? Nick Carter så klart).

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till AJ McLean – illusionisten

 1. saom skriver:

  Jag håller verkligen med. Till och med namnet känns magiker. Och hela den där bakgrunden andas lågbudget-ungdomsfantasy.

 2. Jag är inte så snygg själv heller, nej. skriver:

  Hej, snubblade in här och vill bara uttrycka min åsikt: jag tycker att det är så FULT att skriva att folk är fula, sådär rakt upp och ner. Utseendet man är född med kan man inte rå för och för övrigt är fulhet faktiskt en subjektiv åsikt och jag tycker att det känns så jäkla arrogant att inte ens orka markera det med typ ”i mitt tycke”, (om man nu nödvändigtvis ska uttrycka sitt förakt över folks utseende). Jag tycker inte att det spelar någon roll att de är kändisar, de är ändå människor och dom gör för övrigt MUSIK (nu har jag ingen riktig koll på hur bra/dålig den är, men det hör ju inte hit), det är inte som att dom påstår sig vara snygga eller jobbar som modeller. Tappade rätt mycket lusten att läsa vidare här. Det spelar ju ingen roll för din del, jag vet, fick bara en oemotståndlig lust att låta dig veta.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Och din åsikt tackar jag för. Jag vill dock förtydliga att jag inte menar face-ful utan image-ful, och det hade jag kanske kunnat uttrycka på annat sätt ja.

  AJ har ju rätt fina drag egentligen, men är i min värld inte direkt känd för att optimera dem. Jag tror i alla fall inte att någon endaste bebis någonsin fötts med en stil som denna?

  http://img2.timeinc.net/ew/img/daily/604/aj_l.jpg

 4. Hanna skriver:

  Man får ändå skilja mellan att skriva att AJ är ful (han har väl fortfarande en del fjortisfans som tycker att han är världens vackraste) än om man skulle skriva detsamma om en svensk kändis som är ful på riktigt.

  Viktiga faktorer är 1. huruvida personen skulle kunna bli snygg om den stylades lite annorlunda och 2. risken för att personen hittar texten vid eventuell googling.

 5. Sandra skriver:

  Han är ju hur snygg som helst! Om inte jävligt sexig ;) Den som skriver nåt annat är nog ganska ful själv…

Kommentera