Popjunkien

Män är från Apocalypse now

Jag är jättesen med att länka till den här krönikan men oj vad briljant uttryckt av Fredrik Strage när han säger att män är från ”Apocalypse now”, kvinnor är från ”Dirty dancing”. En historia som upprepar sig ständigt – i min favvo How I met your mother är tvistefilmen Field of dreams som killarna älskar och som tjejerna inte fattar alls.

Personligen har jag alltid tyckt att ”nobody puts baby in a corner” är en rätt töntig replik men jag är inte desto mindre ett fan av filmen i sig. ”I carried a watermelon” är bättre. Fler Dirty Dancing-citat här.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Män är från Apocalypse now

  1. stina skriver:

    Helt rätt med citatet. Och jag är nog inte riktig som blev lite tårögd till slutet på den där krönikan. ”För henne och många andra representerar Patrick Swayze inte bara tonårsromantik. Han är en symbol för frihet, jämlikhet och systerskap.”
    Haha. Åh, gotta love it.

Kommentera