Popjunkien

Man blir som man umgås (på nätet)

Kanske är det för att jag läser dem med glädje och tror mig ha samma referensramar men precis som saom och Stationsvakt blir jag en ”rastlös populärkultursknarkare” i Kulturradions kulturtypstest. Det jag reagerar starkast emot är det där med Kulturvetarlinjen, långt ifrån mig tycker jag. Ytlig är jag däremot, and I’m proud!

”Helgerna ägnar du åt att ladda ned kompletta säsonger av Entourage och på nätterna drömmer du om McDreamy. Du har förmodligen gått Kulturvetarlinjen men vill börja tjäna pengar och hoppas på jobb på något produktionsbolag. Du är lite ytlig men ditt hjärta är gott och du är en uppskattad kollega och middagsgäst.”

(eller så handlar det helt enkelt om att testet anger för snäva genrer)

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Man blir som man umgås (på nätet)

  1. Jenny skriver:

    jag fick samma jag med! jag har aldrig kollat på varken entourage eller den där serien mcdreamy är med i. håller med om de snäva genrerna!

  2. SW skriver:

    Sveriges Radio namecheckar Entourage. Det är . . . ja, det är fint!

Kommentera