Popjunkien

En riktig efterlysning

Var ska jag leta för att få tag på ”Running in the rain” och ”Kom kom” med Imperiet? Det finns en kackig version på Youtube men inget på iTunes, diverse cd-sajter eller Pirate bay för den delen. Vilket steg är nästa, om man inte orkar gå på typ skivbörser? De Kickar jag hittar är alla utom just ”Kom kom”.

Hälsn en otålig popjunkie (aka Linda Skugge).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till En riktig efterlysning

 1. Tove skriver:

  Är raspigt kasettband att överväga? Nej, tänkte väl inte det…

 2. mullvaden skriver:

  mullvaden har upptäckt populärkulturjunkien i sig själv.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  wow, tack! Nu ska jag komma ihåg att vara med och buda bara.

  det nesliga i sammanhanget är att jag ägt just den här skivan (på CD dessutom) men sålde den för några tior när jag gick i gymnasiet och inte fattade att man inte ska skämmas för musik man gillar/gillat. Imperiet var väldigt ohippt just då minns jag.

Kommentera