Popjunkien

En GG-analys att älska

Jag är som bekant svag för intellektuella samtal kring den mest triviala populärkultur. Därför faller jag som en fura när jag tjuvläser väggdialogen mellan Johanna och Andreas Roman.

På frågan om han gillar Serena eller Blair mest i Gossip Girl svarar Andreas så här galant:

”Ja den är ju enkel, jag är ju en Serenakille rakt av. Hon känns som en tjej som skulle kunna göra reklam för Pilgrim, samtidigt som hon bär en dräkt eller en skjorta med slips och hängslen lika självklart. Och det är ju bara en tidsfråga innan vi ser henne i sliten t och smutsiga jeans med gympadojor i säsong två, vilket hon givetvis kommer leverera fläckfritt.

Blair segrar tveklöst när det gäller maskerader och aftonklänningar, men är helt enkelt inte lika spännande just därför att det är så självklart att hon ska dominera där. Överlag tycker jag de misslyckats med den karaktären, när hon tar det extra steget på burleskklubben så köper jag helt enkelt inte grejen.

Men svagast är jag för flirten som Rufus har med galleriköparen. Jag förutsätter att hon är ett stående inslag i nästa säsong. Annars blir det ett jävla liv kan jag meddela.”

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till En GG-analys att älska

  1. enioreh skriver:

    Nämen, hur uppstyltat lät inte det där?

Kommentera