Popjunkien

Söndags-tv när svårt-att-gå

Jag är löjligt förtjust i det tv-paket som ger mig MTV2*. Dels för att de ibland visar riktigt sevärda saker, som förra helgens Radiohead-special, men mest för att reklampauserna är engelskspråkiga! Skitsamma att det handlar om produkter jag varken har intresse av eller ens har möjlighet att konsumera, det ger mig ändå en fin sinnesstämning att höra olika erbjudanden på bilförsäkringar. För på samma sätt som all tv-reklam i Australien handlade om jättereor på möbelvaruhus (sommarsäsongen) så handlar all engelsk reklam om bilförsäkringar. Nästan i alla fall.

När jag nu sitter här med mina ben som är typ obrukbara efter en två vansinnessträckningar så gör det inte så mycket att jag inte kan resa mig upp och gå till sängs. Jag tvångsmatas i stället av en ointressant Oasis-special i väntan på nästa reklampaus.

* Och BBC Prime, TV400 och TV4 Komedi. Väldigt få av de andra kanalerna används av mig. Skulle vara VH1 då.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera