Popjunkien

Röstningschock på sextioåttan

Jag jobbar nära Socialdemokraternas högkvarter på Sveavägen. Av någon anledning tänker jag alltid ”jag vet vad du röstar på” när jag ser folk gå in och ut där vid arbetsdagens början och slut. Inte för att det spelar någon roll alls så klart, herregud, men det är ändå så lustigt att det blir så ohemligt. Jobbar man för ett politiskt parti bär man ju engagemanget på ett nästan övertydligt sätt. Samma sak med vad som helst som kräver engagemang förstås. Typ Djurens rätt = vegetarianer, Motormännen = har körkort. Nåväl, tänker på’t gör jag dagligen.

Igår kväll när jag gick förbi stod ett utråkat tv-team från Expressen där och väntade. Då tänkte jag i stället att de nog punktmarkerar Per Nuder just nu. Och när jag passerade i morse, då var de där igen! Lite oklart om de har sovit över men det har de nog inte.

Det syntes dock inte på tv-teamet vad de röstade på.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Röstningschock på sextioåttan

  1. niclas rislund skriver:

    hhahaha jag jobbar också i närheten och såg också tv-teamet efter jobbet!!

Kommentera