Popjunkien

Måste. Se. Darling.

Jag är så sugen på att se Darling. Jag missade den helt och hållet eftersom jag var bortrest när den kom ut och på hela våren var jag inte på bio en enda gång. Inte för att jag är småbarnsmamma utan för att jag hellre går ut på lokal än på bio när jag har lediga kvällar.

Den videobutik som ligger närmst mig är världens sämsta. När jag försökte hyra just Darling för ett tag sedan skrattade tanten som driver den mig rakt upp i ansiktet och bara ”du? Den har en kund bestämt sig för att behålla. Fodralet har jag, det kan du få”. Hallå? Beställa in fler exemplar av filmer du blivit av med kanske?

Kvällen innan hade butiken blivit utsatt för ett inbrott. Om jag hade varit lite modig hade jag skrattat åt det, så hemsk är butiken att man i smyg firar deras motgångar. Det går inte en enda hyrgång utan att man får höra något vidrigt uttalande eller tvingas be om ursäkt för att man ens finns. En gång skickade de förresten ett inkassobrev till mig. De har blivit omskrivna i Knarknytt för sina tvivelaktiga indrivningar.

Nåväl, Darling fick flest nomineringar till Guldbaggen. Sex stycken. Läs mer här.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Måste. Se. Darling.

 1. annan skriver:

  Knarknytt? Har jag aldrig hört. Varför kallas den så?

 2. Hanna skriver:

  Jag skrev precis om den i bloggen.. men du, laddar du inte hem av princip? det gick skitsnabbt från PB (hörde jag)

 3. Benny Branco skriver:

  Jag blev fantastiskt nyfiken – Du kan inte hinta lite bara, var videobutiken ligger eller heter?

 4. Rebecca (admin) skriver:

  Knarknytt för att Mitt i Söderort mest rapporterar om knarkaffärer, stulna bilar och omkullkastade pensionärer. Upphovskvinna till termen: min vän Pandamamman.

  Hanna: jag laddar inte ner för att jag a) är lat och b) inte orkar.

  Benny: tyvärr, vågar inte föra offentligt krig mot dem. Jag behöver någonstans att kunna köpa ostbågar kl 21:58 även i fortsättningen… Men mejla mig om det är så att du nästan spricker om du inte får veta.

 5. Hanna skriver:

  Jag skulle heller inte orka om inte N fixat (köpt ny dator och tv som enkelt kopplas ihop och gjord en guide för dummies, typ).

 6. Marcus skriver:

  Darling är lite överskattad och ungefär 5 minuter för lång. Borde såklart slutat efter den fantastiska bil/buss-scenen.

 7. Rebecca (admin) skriver:

  jag läste BIT/buss och bara ojoj.

  har nu bestämt att jag ska se den i morgon, ser fram emot.

Kommentera