Popjunkien

Blandad kompott en onsdag

Jag har inte en lugn stund över. När jag har det tänkte jag blogga om den urhärliga Säkert-konserten i måndags. Men nu ska jag jobba vidare och sen ska jag sjunga den här låten i jobbets Singstar-battle. Efter det ska jag äta julbord på East för fjärde året i rad.

Vad jag har på mig? Näe, bara MINA UPPHITTADE STÖVLAR! Underbart hur det kan funka i rätt stor stad och i ett tättbefolkat tunnelbanenätverk. SL:s hittegodsavdelning luktade som på Myrorna och bemannades av stans vänligaste själar. Jag grät nästan en skvätt igen när jag återförenades med min skopåse.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Blandad kompott en onsdag

 1. Hanna skriver:

  Åh, alla verkar helt uppfyllda av Säkert! just nu. Senast hörde jag P3s musikredaktör. Jag måste också få se henne live.

 2. erika skriver:

  jag är också helt uppfylld av säkert. var också på cirkus i måndags och hade rös (på riktigt) av välbehag flera gånger. nej, jag ska vara helt ärlig, en gång började jag faktiskt gråta.

 3. Olle skriver:

  säkert! är liksom helt fantastisk. annika norlin får bara inte sluta. det får hon bara inte.

 4. Bondhustrun skriver:

  Vare sig du vill eller ej så har du blivit utmanad på att skriva önskelista.
  Att delta är dock valfritt.

  http://bondhustrun.blogspot.com/2007/12/hpp-jag-har-blivit-utmanad-av.html

 5. Rebecca (admin) skriver:

  Bondhustrun: har noterat, svar kommer!

Kommentera