Popjunkien

Beliy Plaschik

Är det något jag förknippar Tatu med är det dramatiska videos. Ja, och så deras låtsaslesbism och okunskap i engelska förstås. Jag har inte hört något om dem på länge nu men Popbitch tipsar om deras nya video. Dramatisk även den: Julia (som är höggravid med sitt andra barn) arkebuseras på slutet.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Beliy Plaschik

 1. Olle skriver:

  jag undrar vad låten handlar om, har vi någon ryss i närheten som vill översätta?

 2. Rebecca (admin) skriver:

  Ingen aning. Men jag blev väldigt stolt när jag hörde ett ord jag kände igen! Jag läste ryska i tre år och kan känna igen ordet ”kanske” i en poplåt, yaaay :)

 3. Ulrika skriver:

  Hej junkien! Det ligger en liten önskelisteutmaning och väntar på dig hemma hos mig.

 4. annalin skriver:

  Amen shit vad hemsk!!
  Brukar inte den röda tråden vara att tjejerna räddar varandra i slutet!?!?!

 5. Rebecca (admin) skriver:

  Ulrika: yes, kul! Jag svarar sen.

  annalin: jag vet. Det var extremt obehagligt och tydligt med den gravida magen. Och betydde telefonsignalen på slutet att hon kanske kunde blivit benådad?! Snyft.

 6. Astrid skriver:

  OJ! Lite, eh, extremt sådär. Jag antar att låten handlar om något slags svek kanske, efter deras en miljard låtar om lesbisk eskapism, typ.
  Har du hört om filmen som är gjord med t.a.t.u-tema? ”Finding Tatu handlar om en amerikansk tjej och en rysk tjej som blir kära och ska fly tillsammans och gå på t.a.t.u-konsert och träffa dem och hålla på. Mischa Barton spelar en av rollerna (den ryska småstadstjejen som jobbar på ett slakteri.) Verkar helt bisarr. Trailer här:

 7. Elin skriver:

  Här finns en översättning. http://www.youtube.com/watch?v=1394sL0R8Ic
  Jag gillar den här låten faktiskt. Mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara.

Kommentera