Popjunkien

Idol-stylingen

Jag har sagt det hundra gånger förut. Men när Idol-deltagarna fulstajlas är det lika riskabelt som att välja en dålig låt. På det sättet ligger särskilt Marie Picasso risigt till, klicka här för fredagens lågvattenmärke.

Jag läste någonstans att stylisten specialsytt den här klänningen till henne. Hur tänkte han då?! Varför sa hon ja?! Och det USA-sockor hon matchar med?!

Se ett bildspel på alla andras outfits från i fredags här.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Idol-stylingen

  1. Prankmonkey skriver:

    En gång, på fyllan, bestämde sig en av stylisterna ovan att styla om mig. Detta genom att knyta loss och knyta om den scarf jag hade runt halsen, på ungefrö samma vis som den såg ut innan.

    Skillnaden var att hon knöt den tre gånger så hårt, vände sig till Anders Lundin (!) och frågade vad han tyckte, och sen minns jag inte mer för att hon strupit blodtillförseln till huvudet och jag såg stjärnor.

    Vilket i sig nånstans förklarar både klädval och sånginsatser.

  2. Hanna skriver:

    Men herregud vad osmickrande. Snyggt de framhävt magen och benen.

Kommentera