Popjunkien

Flera ggr på bio

Speed rullar i bakgrunden och jag fnissar åt att jag faktiskt såg den två gånger på bio under en och samma sommar. Något jag inte tror hänt med någon annan film vare sig förr eller senare, och om det hänt var det Döda poeters sällskap några år tidigare, och det känns ju lite tuffare.

En fråga som inte känns så aktuell sedan DVD-boxens intåg men, har du sett samma film på bio flera gånger någon gång? Kanske rentav sett något helt sjukt många gånger?

Dela: Facebook  Twitter 

13 kommentarer till Flera ggr på bio

 1. Misanth skriver:

  Jag knatade till bion och såg Titanic fyra gånger. Till mitt försvar var jag elva år gammal. Men ändå. Det känns inte helt bra.

 2. Astrid skriver:

  Haha, jag såg Titanic tre gånger på bio! Jag var tolv. Det var uppenbarligen en generationsgrej. Tuffast = den som sett Titanic på bio flest gånger.

 3. malte skriver:

  en kärlekshistoria, två gånger samma vecka på kvartersbion på hornstull. ja jäklar vad den tog.

 4. isabelle skriver:

  Batman begins! Woah, den är odödlig. blundade på samma otäcka scener, bra när man är förvarnad. har sett den tio eller tolv gånger sedan jag köpte den på dvd.

 5. Ma skriver:

  Jag såg också Titanic tre gånger:P

 6. kicks. skriver:

  moulin rouge! åh, den är så bra! måste se den igen snart, var så länge sedan nu.

 7. Esther skriver:

  Jag såg Titanic och Romeo&Julia 2 ggr. Ja, jag hade en långvarigcrush på Leo Di Caprio… :-)

 8. 30-nånting skriver:

  Jag såg Dirty Dancing två ggr på bio och jag önskar nästan att jag hade sett den den fler gånger. Titanic blev 2 ggr också, men det var mest för att min käre sambo nästan höll på att missa den och alla andra redan hade sett den. Jag tog en för laget helt enkelt.

 9. Ola skriver:

  Okej, det här kan låta pretto, men jag har sett Bladerunner på bio två eller tre gånger. Cyperpunk-dystopi-si-fi blir vackrast i stor salong med bioljud. Men det slår mig att sommarens inköp av hemmabiosystem kräver en Bladerunnersittning på dvd snart!

 10. Tove skriver:

  Jag såg Jurassic Park 3 gånger på Saga-biografen i Strängnäs. Första gången med en kompis, andra gången med en annan kompis och tredje gången för att den gick som sportlovsbio för 10 kronor. Jag tror att jag såg Jägarna 2 gånger också.

 11. Anna skriver:

  kanske lite skämmigt men jag såg hela sagan om ringen trilogin 2 ggr på bio…

 12. enioreh skriver:

  Inte en enda gång. ;) Jag gillar inte bio så värst mycket..

  Däremot är jag jätteavundsjuk på min mamma som såg ”A Hard Days Night” 7 ggr (alla föreställningar som gick i hålan Hässleholm) då det begav sig. För det hade jag kunnat tänka mig göra om jag varit ung på den tiden. ;)

 13. Marcus skriver:

  Jag såg American Pie 5 ggr på bio tror jag. Väl investerade slantar.

Kommentera