Popjunkien

SvD Min Helg

Jag har jättehöga förväntningar på nya SvD-bilagan Min Helg. För eftersom DN på stan är så förkastligt tråkig finns alla möjligheter att göra en bra och angelägen helgbilaga. Dessutom håller övriga svenskanbilagor så hög nivå att det här också borde bli bra. Det enda jag opponerar mig mot så här innan den kommit ut är namnet ”mh”. Hade varit snyggt om den också fått en enstaka bokstav som namn precis som M, N och K. Varför inte H?

När det gäller helgevenemangen ser jag alltid till att ta både Metro och City på fredagar. Expressen Fredag har också hyfsad klubbkoll men ofta gamla krogrecensioner.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till SvD Min Helg

  1. Louise skriver:

    mh känns typ som… Malmö högskola. Håller med om att H hade låtit bättre, men förhoppnigsvis är bilagan bra i vilket fall.

Kommentera