Popjunkien

Blandjunk så här en söndag

Jag har en galet rolig helg bakom mig och en otroligt intensiv vecka framför mig så jag ber om överseende med brist på uppdateringar och dålig koll på kommentarsfältet.

I kön till Allsången på Debaser i fredags (den tog två timmar som vanligt) kom en kille fram och frågade om jag var Rebecca. Han visade sig vara inte bara bloggläsare utan även nästintill granne med mig. Jag säger det inte tillräckligt ofta – det allra bästa med att skriva här är ju att ni läser och kommenterar. Extra roligt då när folk vågar komma fram!

Jag ska skriva om allsången sen, om en väldigt rolig fest jag var på igår, om indiegympan och en förkastlig eurotechnolåt som samplat ”Strangelove” med Depeche. Och Ebba & Didrik som jag lovade förra veckan. Ska bara ta mig igenom den här veckan först.

Ikväll har jag ätit chipsmiddag (fast ostbågar) och inte Facebookat alls. Ägnade dock en stund åt att leta Lillstrumpa och Syster Yster-klipp på Youtube och Bubblare men hittar bara Vilse i pannkakan. Lite ledsen över det, jag var så sugen på att höra Syster Ysters röst. Samtidigt vill jag av googletekniska skäl uppmana folk att inte kalla sina syrror för syster yster på internet.

Nej nu: läsa klart Väninnorna och Kung Carl, recenseras i oktober-Glamour.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Blandjunk så här en söndag

 1. SW skriver:

  Haha, ”googletekniska skäl”. Exakt samma grej som att !!! (Chk Chk Chk) liksom inte skulle heta så om de kom till idag. Eller, det kanske de skulle, som ett stort fuck you till allt googlande. Metallica är väl kända anti-piratkopieringstyper, kanske skulle de fundera på att döpa nästa skiva till typ ”images” (med citationstecknen), eller -music eller ””, eller något annat ogoogle- och -P2P-bart.

 2. Carolinefin skriver:

  Jag är riktigt nyfiken på indiegympan, ser fram emot rapporten med spänning!

 3. mikebike skriver:

  Nej fy fan vad jag hatar att folk säger syster yster när de snackar om sina syrror. tjatigt och galet. dumt. Facebook. vaffan jag känner mig som hundra år eftersom jag inte är med. vet knappt vad det är. såna fenomen väcker ofta aversion hos mig. lite som blogghypen;)

 4. anna skriver:

  åh. vi kom inte in.de släppte in de två som var framför oss. sen var det fullt. om jag använder orden Antiklimax och Snopet kanske du förstår hur jag känner det. vi var verkligen längst fram i kön då :/

 5. olle skriver:

  jag ska genast sluta kalla mina systrar för det. jag lovar.

Kommentera