Popjunkien

Paul Banks har längre-än-page

Fast som frisyrblogg måste jag ju påpeka att Paul Banks, Interpols sångare, har en av de fulaste killfrisyrerna jag vet. Kortklippt som blivit längre-än-page och därmed är alldeles oformligt och ojämnt. Minns ni pagevågen i högstadiet och gymnasiet? Innan killarna i klassen lyckats spara ut sitt hår långt nog? Där har ni den.

Här finns en talande bild.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Paul Banks har längre-än-page

  1. J skriver:

    Jag gick i gymnasiet i Kalmar. Där kallde vi alltid den där killpagen för ”Nybrofrisyr”, eftersom alla killar från Nybro (liiiiten ort ca tre mil från Kalmar för den som inte vet) verkade ha sån. Gärna i kombo med riktigt mycket, extra kladdigt, vax, fett som sjutton. Fick man hångla med en sån (jo, vi tyckte ju det var snyggt då, början av nittiotalet!) riskerade man vakna morgonen efter med finnar på kinderna. Urk.

  2. Rebecca (admin) skriver:

    olle: hahaa. My eyes, my eyes!

Kommentera