Popjunkien

Blandad kompott, skärtorsdag

Nej, nu ska jag sluta glutta i gamla tidningar och göra nedslag i lite mer aktuella ämnen.

Jag älskar verkligen att Carina Berg och Carolina Gynning ska leda Idol-uttagningarna. Jag är nog en av få som a) tittat på och b) inte haft något emot Förkväll.

Jag har förresten haft två saker emot Förkväll när jag tänker efter. Först Kayo och sen Alexandra Pascalidou.

Jag undrar varför SVT:s musikprogram för unga har ett så krångligt namn. Ordet Grand Prix är väl hyfsat lätt att förstå men kvällens återblick på den gångna säsongen hette ”Grand Prix Deluxe” och i maj är det enligt programledaren dags för ”Grand Prix Deluxe part two”.

Jag håller på att jobba mig igenom Ben & Jerrys nya smaker. Alldeles strax: starkt fulkaffe och Fossil Fuel.

Idag köpte jag jeans av Jay Jay Johansson. (Alltså han var den som expedierade mig i en butik, jag köpte ju inte hans jeans). På kvittot står det ”Jäje”.

Raggadang vad Sahara Hotnights är heta och vassa. Om inte ordet stilikon var så överanvänt hade jag velat säga nåt sånt här. De dyker upp lite överallt nuförtiden och är alltid supersnygga och inspirerande. Soundet har jag inget att säga om än, men tänker definitivt lyssna på nya skivan.

Jag ångrar jättejättemycket att jag inte köpte biljetter till Bloc Party på Cirkus i tid. Om någon som läser detta råkar ha en biljett att kränga, säg till!

Glassen och kaffet var det ja. Måste gå!

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Blandad kompott, skärtorsdag

 1. Ulla skriver:

  Kan det vara jag som ystar, eller är du lite berusad? Jag är en smula salong, för mig själv på Primrose-balkongen. Och den saknar dig. Den vill att du ska sitta här jämte och att du också ska ha vinglas, kanske inte från min butelj för den är nästan tom, men du kan köpa en där nere för 3.99 så sitter vi här tillsammans och sjunger. Cheek to cheek, inte dansa, bara sjunga. Kan du komma?

 2. Rebecca (admin) skriver:

  åh vad härligt det låter, snart snart är jag där! Sjunga på balkongen och i det rosa Singstaret! Jag längtar. Jag mejlar, för det kaaan bli snarare än man tror pga en väldigt rolig sak.

  (men jag var inte det minsta berusad när jag bloggade, tyvärr faktiskt).

 3. Rebecka skriver:

  vart jobbar ja jay? där vill jag också handla jeans? kan f.ö skryta med att jag dricker mitt morgonte ur en handmålad, färggrann kopp signerad herr johansson, som jag hittade för fem kr på en garage-sale på långholmen, såldes av en tjej vars lägenhet han hade bott i…

 4. Hanna skriver:

  Jag håller med om det mesta. Speciellt Idol-grejen.

 5. Rebecca (admin) skriver:

  Rebecka: det var på Acne på Norrmalmstorg! Gå dit och prata teminnen med honom vetja :)

 6. TalkBack skriver:

  Jag tror att SVT har tagit efter Gillette i sin namnsättning. Gillettes Mach3 blev Mach3 Turbo, som sedermera blev Mach3 Turbo Champion, och så vidare…

Kommentera