Popjunkien

Ben och Tracey

Åh vad jag fascineras av kända personer som är ihop med varandra. Och lever ett vardagsliv tillsammans därtill. Barn, deras skola, eventuella dippar i relationen och en läskig sjukdomskris känns hundra gånger mer intressanta än rock- och knarkmyten som är den som oftast rapporteras när det gäller personer som inte är paparazzimaterial.

Ben Watts och Tracey Thorn har varit ihop i 25 år i år och är dubbelt sverigeaktuella. Hon med soloskivan Out of the woods och han med den svenska upplagan av Patient (som redan är elva år gammal). Läs den intressanta dubbelintervjun hos SvD.

Annat musikpar vars vardag fascinerar: Thurston Moore och Kim Gordon i Sonic Youth. Vem lämnade på dagis?

Annat musikrelateratpar som inte fascinerar: Kate Moss och Pete Doherty.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Ben och Tracey

 1. navid skriver:

  det bästa kändisparet och dessutom snyggaste är vincent cassell och monica belluci. jag tror det är i ”pittbull” dom är som råast och snyggast och även i ”irrevirsible” är de helt fantastiska (fast då givetvis på ett annat sätt). men det som gör att jag gillar dom bäst är att de på ett sätt (som även ett par tre andra kändispar också lyckats med) kommit undan paparazziaporna på något sätt. då följer mitt slutresonemang:

  1. det är lite göttigt med paparazzibilderna. det är ju det folk vill ha och ja det finns någonting i att sitta och frossa på toa med en cosmopolitan i handen medan man låter tarmen tömmas och tittar på camerons ny valkar.
  2. MEN. att vara ett kändispar kontra avbildandet i skräptidningar och att exponera sig för paparazzis måste vara precis som rökning eller att lyssna på the smiths. det är mycket coolare att låta bli.

  peace /n.

 2. karin skriver:

  mitt favoritkändispar: paul auster och siri hustvedt. åh vad jag skulle vilja sitta med vid frukostbordet där i brooklyn!

 3. Britta skriver:

  45 år! De är 45 år! Jag skulle ha gissat max 30. Tänk om man såg ut så där vid 45. De är ju fasen fräschare än vilken 30-åring som helst.

Kommentera