Popjunkien

Utterungarna och lite om lunargenerationen

Jag kan inte släppa hur coola Utterungarna är. De går liksom i femman och sjuan och är som en genomsnittlig 70-talistbloggare allra minst.

Och så tänkte jag skriva nåt om att jag inte ens var hälften så cool när jag var så ung men å andra sidan fanns ju inte internet då. Om man tänker på hur snabbt jag anammade det när det väl kom kan jag tänka mig att jag också hade bloggat järnet om jag kunnat.

Men det är ändå fascinerande att för den generation som växer upp nu är Lunarstorm en självklarhet, ja till och med old news, och då känns det avlägset att tänka att vi som bara är lite äldre hade maskinskrivning i stället för datakunskap i skolan. Och att de som är ännu lite äldre ristade in läxan på runstenar och åt kottar till lunch.

P.S. En av utterungarna är unge till en av medlemmarna i Silverbullit. Är det inte väldigt tyst kring dem för tillfället?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Utterungarna och lite om lunargenerationen

 1. Magnus skriver:

  Shit vicka ungar! När jag gick i femman lekte jag med Star Wars-gubbar. Men jag gick även en datakurs på TBV i programmering i Basic så kanske hade jag varit både lunarstormare och bloggare också.

  Jag håller med dig. Det är oförskämt tyst om Silverbullit. Det tyckte jag det blev lite väl fort efter senaste skivan.

 2. peder skriver:

  …och den andra ungens pappa verkar spela i twice a man. detta är magi.

 3. Astrid skriver:

  Jag fick ga pa dataskola nar jag var liten, som hette Futurekids. Valdigt mid-90s! Haha. Men det ar knappt att se att jag (som ar 86a) ar sa otroligt mer van vid datorer (och har vaxt upp med dem) an mina bada systrar (82a och 79a) som inte hade det lika medverkande i skolan och sadar. Galet hur snabbt sadant kan forandras.

Kommentera