Popjunkien

Del 23 i serien ”Jag blir nostalgisk av youtube”

Ge mig lite nostaglilänkar och jag faller hårt. Hos alltid läsvärda Älskade Dumburk hittar jag till användaren erikbe99:s fantastiska arkiv på Youtube. Strunta i de gamla fotbollsmatcherna och kolla i stället på vinjetter från program som Bullen, Unga Tvåan och Toffelhjältarna. Eller ett datakunskapsprogram från 1987, den där manlige hallåan som såg ut som ett kattdjur och så klart mitt hatälskade Boktifset (sic).

Och en massa annat, kolla bums, här är länken igen.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Del 23 i serien ”Jag blir nostalgisk av youtube”

 1. Magnus skriver:

  Underbart!
  Lars Orup som programledare för datorprogrammet?! Det är svårt att tänka sig Jarl Alfredius eller Claes Elfsberg i motsvarande program idag. Och jag skulle döda för Boktipsetsoffan.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  verkligen! ang soffan: hur var det nu. Visst har den auktionerats ut till löjligt lågt pris? Har för mig att det pratats om det här i kommentarerna i samband med nåt tidigare inlägg.

  snopet hur som helst, tänk om man vetat och haft en chans att vara med och buda.

 3. erikbe skriver:

  Fotboll är också populärkultur!!!

  Glöm aldrig det!

Kommentera