Popjunkien

Haléns-bandet

Jag satt egentligen och letade ett klipp till ett annat inlägg men nostalgifastnade så klart på Youtube. För jag har ett litet problem som hänger ihop med den här låten och kom jag på att nån läsare kanske vet.

I mitten-slutet av 80-talet nån gång lyssnade jag och min syster alltid på kassettband från Haléns. Det kan ha varit något man fick vid beställning av kläder för det var ett reklamband som blandade reklamsnuttar med riktiga låtar. En DJ pratade över alltihop. Just nu minns jag bara två saker, dels den här låten med Style, dels en reklamjingel för ett par jeans som hette Brooker.

”Brooker jeans é, helsnygga, stentuffa, tidlösa. Dom är som jeans ska va. Brooker!”

Jag skulle vilja återskapa bandet (minus jinglarna dårå) och det vore ju enkelt nog om jag bara kunde hitta låtlistan. Var letar jag? Jag som brukar vara googlekung är helt rådvill. Eller det kanske är så enkelt som att mejla Haléns och fråga.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Haléns-bandet

  1. jessandm skriver:

    Ha ha.. jag hade oxå det bandet.. Ska fasen kolla på vinden om jag kan hitta det!!!
    Jag hör av mig vid framgång..
    /M

Kommentera