Popjunkien

Emil och Pippi

Darlings det är så mycket nu men jag måste dela med mig av en bild jag hittade idag. Emil och Pippi.

Dela: Facebook  Twitter 

10 kommentarer till Emil och Pippi

 1. Johnny skriver:

  Coolt. Pippi vet man ju hur hon ser ut nu för tiden … men vad gör Emil? Och hur ser h a n ut?

 2. Rebecca (admin) skriver:

  Ja det var ju just det. Vi började prata om honom förra veckan och jag satte igång att researcha. Vet nu detta: han bor i Uppsala, har två barn, jobbar inom IT, är 44 år gammal, men skyr publiciteten och har lagt Emil-grejen bakom sig.

  Jag har läst någon intervju om detta och har nog t o m sett en nutida bild men jag minns inte var. Den här bilden var det närmsta jag kom och den är ju från sent 70-tal.

  PS. from nu kan du också kommentera fritt, jag har löst spam-grejen :)

 3. Corn skriver:

  Emil ser så ihopklippt ut! Hans huvud ser oproportionellt stort ut, eller så är det bara jag som är taskig.

 4. anna skriver:

  hahaha jag håller helt med corn. precis det jag tänkte säga.

 5. Rebecca (admin) skriver:

  wow, det är ju onekligen likt!

 6. Joel skriver:

  Jag undrar om någon vet vart man kan få tag på en Intervju med ”pippi” dvs inger nilsson, jag har letat efter någon intervju men jag har bara hittat en intervju på Hylands hörna när hon var liten så nu skulle jag helst vilja se en intervju med henne som vuxen.
  skriv gärna tillbaka,
  ha det gött!

 7. btr skriver:

  vad ful Inger är inte för att va dum men iallafall:(

 8. Ingmar Bohlin skriver:

  MADICKEN ÄR KÅT

 9. Adolf Hitler skriver:

  kuken

Kommentera