Popjunkien

Prenumerationsgåvor

Nämen, här städar man lite och hittar ett helt blogginlägg som är opublicerat. Skrivet i höstas någon gång. Hepp!

Köpte Marie Claire igår och tyckte att de två sminkväskor man fick på köpet såg rätt användbara ut. Har inte packat upp dem men de ligger inplastade här på mitt köksbord och ser ut att ha kostat kanske 349 kr eller så. Jag tror att jag nog kommer använda dem.

Det är annars inte ofta som extraprylar i tidningar eller sådana där prenumerationsgåvor är något att ha. Jag skäms nästan när jag köper en tidning med en extraprodukt för jag tror att jag utstrålar intresse kring en tuff badväska eller en moderiktig berlock eller lyxiga handdukar. Men precis som i relationen löpsedel -> kvällstidning är det ju innehållet i tidningen jag är ute efter, inte förpackningen.

Värst är nog handdukarna. Jag vet inte hur många handdukar jag har som är av den där dåliga gratiskvaliteten. Såna som inte absorberar fukten utan låter vattendropparna ligga på ytan och inte alls gör en torr efter dusch/bad. En gång såg jag på Discovery vad det beror på – trådarna absorberar olja från maskinerna som tillverkar handdukarna. Alla nya handdukar måste tvättas några gånger för att oljan ska försvinna men ju finare handdukarna är desto mindre krävs för att få en bra torkyta.

Nåväl, handdukar ja. Det är vanligtvis inredningstidningar som kör handdukstricket. Gå inte på det!

Gratisprodukter från tidningar som jag verkligen har haft användning för: sommarpockets, en kajalpenna som Vecko-Revyn körde med i våras och ett par rosa flipflops i Elle för några somrar sedan.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Prenumerationsgåvor

  1. anna skriver:

    ”Jag skäms nästan när jag köper en tidning med en extraprodukt för jag tror att jag utstrålar intresse kring en tuff badväska eller en moderiktig berlock eller lyxiga handdukar”

    oh JA!
    så är det för mej med.

    (vet inte riktigt vad som är värst… chick-litt eller mobilberlocker? svårt)

Kommentera