Popjunkien

SVT:s hemsida

Tar en stund för att hylla SVT:s hemsida. Så guldigt att man kan se nästan alla program i efterhand! Har tagit igen flera missade grejer på sistone, och tänker definitivt kolla kvällens Kobra om Joy Division t ex.

Och lördagens Bingo Royale. (Nej jag skojar).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till SVT:s hemsida

 1. Jenny skriver:

  jag upptäckte bara häromdagen att det går att se så himla mycket. jäkligt bra när man bor utomlands faktiskt. fast jag har ju inte uppkoppling hemma så det få bli hemma hos pete och han var ju måttligt road när jag häromdagen ville kolla på anders och måns.

 2. saom skriver:

  Love SVT. Men hur tänkte dom egentligen om Bingo Royale? Obegripligt. Har bara sett nån minut, men det var i det närmaste outhärdligt.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Jenny: åh, snacka om Sundsvalls-minnen man har till de där dialekterna. Men har de inte tappat stinget lite? Jag gäspar och stänger av nuförtin.

  saom: verkligen! Undvik titta fler minuter om du kan, mina ögon svider fortfarande.

Kommentera