Popjunkien

Två konstiga lookalikes

En gång sa en kompis att jag liknade Tony Curtis på en särskild bild och det brukar jag fnissa åt fortfarande, likna Tony Curtis liksom! Men jag vet inte om de senaste veckornas två lookalikepåståenden ändå tar priset?

1) Jag och Bobo åker buss, det är trångt och jag krånglar lite med barnvagnen. En tant makar på sig och vänder sig plötsligt om och stirrar på mig. ”Hjälp, jag trodde det var Åsa Jinder!”

Varför sa hon hjälp? Och Åsa Jinder?

2) I morse sov jag länge och stapplade upp sen till ett möte. Min man granskade min sovfrisyr och sa ”du ser ut som en medlem i Spinal Tap”.

Kolla vem du är lik på Myheritage.com. Jag brukar bli allt från Delta Goodrem och Natalie Imbruglia till Mads Mikkelsen beroende på vilken bild jag laddar upp.

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till Två konstiga lookalikes

 1. BisonFredrik skriver:

  Jag blev Boris Becker eller Matthew Perry. Weird. :)

 2. Magnus skriver:

  Hmm. Jag ser tydligen väldigt feminin ut. Jag är antingen Brigitte Bardot eller Melinda Clarke. Lite smickrande att bli jämförd med Brigitte Bardot är det väl allt, men helt nöjd är jag nog inte.

 3. anna skriver:

  haha, nu vet jag inte vad för sorts hår du har nuförtiden, men förmodligen var det väl det.
  hahaha, men att hon sa ”hjälp”. det hade ju kunnat bli en egen spännande historia…

 4. Frederick skriver:

  Det är klart hon sa ”hjälp”, det skulle jag också ha gjort. Jag är livrädd för Åsa JInder – tänk om hon helt plötsligt plockar fram nyckelharpan och drar en snoa där på bussen!

 5. Rebecca (admin) skriver:

  lustigt hur olika det slår, som att Boris Becker och Matthew Perry har något gemensamt liksom. Eller att du Magnus ser ut som Brigitte! (eller kan det vara någon sorts hemlig förtjusning i bardotrutigt ;)

  Men de verkar gå otroligt mycket på ansiktsformen, käklinjen och så. (Ja, jag har testat med jättemånga olika bilder…)

  anna: du har rätt, jag har Åsa Jinder-lugg numera, och hade dessutom varit och putsat den precis innan den där Spinal Tap-morgonen.

  Frederick: eller hur! Fatta extra jobbigt i rusningstid.

 6. Anna skriver:

  Haha vi skrattar så vi får ont i magen här några hundra meter bort. En gång sa min man på fullaste allvar: Du ser precis ut som Ozzy… och det hävdar han fortfarande.

 7. Rebecca (admin) skriver:

  men Ozzy?! Är det håret, eller dina runda lila solglasögon? ;)

 8. Anna skriver:

  hela kitet i believe, det fårade småbarnsmoransitket, håret, ja allt, nästa beb is får väl heta,ozzy då eller ozza

 9. Magnus skriver:

  Rebecca: Vad de än går på så är det inte ansiktsbehåring. Jag har skägg på kortet där jag ”liknar” Brigitte Bardot :) Och jag är iklädd finaste gåbortkostymen. Den är inte bardotrutig. Näst finaste gåbortkostymen däremot är det ;)

 10. Vebblo skriver:

  Jag blev Jessica Simpson och vår käre pappa blev Tom Brady! och eftersom det hela var så roligt fortsatte jag med en bild på M där Elis 2 månader sitter i hans knä. M blev Adrien Brody och Elis blev Italo Calvino (?)

 11. Kristofer skriver:

  Jag blir också Natalie Imbruglia!
  Fast de missar den enda skådis jag själv kunnat se likheter med:
  Miles Thompson

Kommentera