Popjunkien

Darin och Marit

Jag tycker verkligen om Rodeo-grejen med Darin och Marit. Snygga bilder och intressant intervju om att vara idol. Hitta ett eget ex här.

Har tänkt blogga om Darin ett tag nu för jag fascineras av hur de senaste åren gjort honom till just en riktig stjärna. Han intervjuades av Mari Jungstedt i Förkväll innan den där gratisspelningen på Centralstationen och var lugn, klok och ödmjuk. På scen var han bortom cool och vågad. Ja, till och med lite sådär att man var tvungen att googla fram hans ålder. (19).

Dela: Facebook  Twitter 

17 kommentarer till Darin och Marit

 1. kicks. skriver:

  darin är så cool! det förstår ju vem som helst att det aaaldrig kommer komma en sån stjärna ur årets idol-gäng…

 2. motherfakka skriver:

  Marit är ju hetare än någonsin!

 3. Hanna skriver:

  Just att han är med på en bild med Marit (istället för typ Marie Sernholt) gör ändå att han känns lite som en man, istället för pubbekillen jag tidigare tyckt.

 4. Hanna skriver:

  Förresten, pubbekille eller ej, han är grym.

 5. Jonas skriver:

  Är han verkligen ”grym”? Det har jag aldrig sett, måste verkligen ha missat något. Jag tycker faktiskt inte att han sjunger nåt vidare bra, vilket ändå krävs om man ska ge sig på R&B.

 6. fredrik skriver:

  gillar du ”hans” musik?

 7. peder skriver:

  men vaaa klart darin suger. lyssna på låtarna förfan, don’t believe the hype. det är idolproducerad idolmusik framförd av en idoldeltagare. och ja per definition blir det helt perfekt. och heeeelt ointressant. sorry kraftuttrycken men jag är så sjukt less att ingen fattar att det är som bra med darin är hans mediadrev.

 8. Carolinefin skriver:

  Jag tycker det roligaste med hans centralen-spelning var att tidningarna (Metro, City) kallade det för hans ”comeback”. Jag menar, hur länge sen var det han släppte en skiva innan den som kommit nu? Ett halvår? Snacka om att ha varit borta lääänge. Jakob Hellman, släng dig i väggen!

 9. Buster skriver:

  Shit vad hon är olik sig.

 10. carreca skriver:

  Jag är med Buster, fattade inte vilken Marit det var först. Om det fanns nån okänd Marit som jag inte hade nån aning om, typ i Cat 5 eller liknande.

 11. z skriver:

  jag älskar darin! årets kurd, indeed!

 12. sara skriver:

  hur kan man i n t e älska darin? han är ju som socker för både öronen och ögonen. hans musik svänger och han får mig att känna mig som en hormonfylld fjortis! woohaa.

  att sen komma dragandes med ”han är en produkt” – jisses så bajsnödigt.

 13. Hanna skriver:

  Bajsnödigt var ordet, sa Bull (dvs jag). Darin är ju hur charmig som helst och har en jättefin röst. Och ändå gillar jag inte Idol speciellt mycket och har inget till överst för Danny.

  Hoppades förresten att du skulle ha bloggat om Winnerbäck!

 14. Rebecca (admin) skriver:

  oj, det här har ju potential att bli en ny Bam-tråd! Jag är inte överdrivet nere med Darins musik men gillar hans person, det han gör i sin genre (unga, bra soloartister är ju öht sällsynta), hans mediedrev, hans f.d. tandställning, hans ingen-reklam-skylt och några andra saker.

  Hanna: visst har jag reagerat men GISSA om mitt internet varit dött i två dar? Ska försöka komma ikapp…

 15. Åsa skriver:

  Apropå Bam-tråd: jag vet att det tagits upp flera gånger redan MEN DEN ÄR JU HELT SANSLÖS! Det går inte att konstatera det tillräckligt många gånger. Kan du se om det är samma person/er som skriver?

  Shit, Marit är het i jeans! Och Darin är såklart värsta smaskiga presenten i alla sammanhang.

 16. Rebecca (admin) skriver:

  Åsa: den är galen, 106 kommentarer and counting… Och det är oftast inte samma personer som skriver, till skillnad från Snook-tråden där samma person hade 3-4 alias.

 17. Agnes Darin skriver:

  Jag HATAR Marit!!! Men Darin är sååååååååå bra. Han är söt ;),har bra musik,hela mitt rum är fullt av Darin, det finns så mycket bra om Darin så jag kan inte skriva allt. Jag fattar inte hur man kan skriva dåliga saker om Darin! Han är allt för mig!

Kommentera