Popjunkien

Patrik Ehrnsts dagbok

Om ni lyssnat på Morgonpasset på sistone har ni nog inte undgått att programledaren Patrik Ehrnst läser högt ur sin dagbok från ca övre tonåren. Helt beroendeframkallande ärligt och man skäääms så mycket som lyssnare. Just nu handlar det om studentåren i Uppsala och ett rätt mäktigt storhetsvansinne i relationerna till tjejer.

En tråkig sak är dock att det inte verkar gå att lyssna i efterhand på just dagboksinslagen. P3:s ljudarkiv är ju annars lite av en guldgruva. Ge oss hela dagboken please!

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till Patrik Ehrnsts dagbok

 1. åsa skriver:

  Jag har haft lite svårt för Patrik Ehrnst tidigare, gillade honom inte alls när han gjorde pussel. Men nu när han kommit ut med sin hybris-dagbok kan jag inte annat än älska honom. Det är omöjligt att gå hemifrån på morgonen innan jag hört dagens snaskighet.

 2. Helga skriver:

  Åh, jag vill också kunna höra eller läsa i efterhand! jag har blivit helt beroende och får abstinensbesvär om jag börjat tidigt en morgon och missat ett inlägg.

 3. Jens skriver:

  Går man till 30-dagarsarkivet kan man väl lyssna på hela programet ?

 4. Rebecca (admin) skriver:

  Jens: jag kanske lät luddig men jag saknar en samlingsplats för alla separata dagboksinslag. Vill inte lyssna igenom ett helt tretimmarsprogram för att försöka höra de minuter som han läser högt ur dagboken.

 5. HH skriver:

  Vilken tid brukar dagboksinslaget vara? För visst borde de väl köra det ungefär samma tid varje morgon?

 6. Rebecca (admin) skriver:

  HH: jag vet inte riktigt, jag är ingen rutinmänniska sådär, lyssnar när jag trillar över’t.

  Men åsa kanske vet?

 7. Helga skriver:

  Det är lite olika..runt åttatiden oftast, ibland vid nio…lite irriterande att det inte är exakt samma tid varje morgon för det är lätt att missa det.

 8. HH skriver:

  Jag hörde inslaget imorse (eftersom jag kom iväg till jobbet lite senare än vanligt)! Och det var väl runt åttatiden…(minns inte riktigt nu, fast jag då tänkte att jag skulle notera tiden).

  Synd att det inte är samma tid varje dag, annars hade man ju kunnat lyssna i efterhand och liksom spola fram till just det inslaget.

  …för han är (var) ju så underbart, härligt patetisk! :)

 9. Johannes skriver:

  De borde sannerligen samlas för enkel avlyssning i efterhand, jag har missat massa avsnitt.

  Skriver om det och länkar hit här:
  http://johannes.ralforolf.com/serendipity/index.php?/archives/375-Foer-oevrigt-anser-Hemma-Hos-redaktionen….html

Kommentera